Informacion

Mbydheni Prezantim

Mbydheni Aktivitet Social

Mbydheni Reportazhe

Shėrbime Publike

Mbydheni Dokumentacion . . .

Mbydheni Sherbime Interneti

Mbydheni Librari

Mbydheni Te Ndryshme

Mbydheni Sende per Falje

Mbydheni Mjekesi

Leter informacioni
Abonohuni per tu informuar.
Abonim
Hiq abonimin
6 Abonentėt

   vizita

   vizitor ne linjė

Aktivitet Social - Mbėshtetje Ekonomike

Mbeshtetje Ekonomike :
  Nisur nga niveli I dobet ekonomike financiar te personave me aftesi te kufizuara kjo jo per faji te tyre po per shkak te aftesise se kufizuar qe ata mbartin dhe te mos perfshirjes reale te tyre nga shoqeria ne programet e integrimit, ne afrojme sherbime te karakterit ekonomik per te zbutur disi
  problemet ekonomike financiare te tyre si:
 • Ndihma ushqimore.
 • Ndihma veshmbathje.
 • Mjete monetare.
 • Mjete levisese te thjeshta,
  Karike me rrota, paterica e tjera.
 • Mjete ndihmese pamore.
 • Paisje te ndryshme ortopedike.

Data krijimit : 19/03/2008 @ 22:54
Modifikimi fundit : 10/03/2014 @ 18:03
Kategori : Aktivitet Social
Faqe e lexuar 3759 herė


Printoni artikullin Printoni artikullin

Reagimi juaj

Donation
  Ēdo donacion mund ta kryeni pranė : RAIFFEISEN BANK

  Nė numrat e llogarisė:
 • 0 1 0 1 0 0 1 9 4 6    ( Dhurim nė LEK ),
 • 8 0 1 0 0 0 1 9 4 6    ( Donatione en €URO ),
 • 8 0 2 0 0 0 1 9 4 6    ( Donatione in DOLLAR USD ).
  FALEMINDERIT.
Special !

50% ULJE

ne sherbimet dentare

AKORD me KLINIKAT "VIP"


ēmimi 500 lek

Interviste Press

ligori_img.png


 Me shkrimtarin  Ligor Shyti  
(Reportazh.......)

Partner

http://www.adpa.info/img/pub/topograf_buton.png
Hits : 213
Hits : 429
Hits : 429

Shtoni reklamen tuaj

T O P