Introduction

Close Presantation

Close Social Activity

Close

Special !

A D P A(SHPAK)

 It helps on social integration, offers administration help, professional education, health education.  We do exchange experience with all those have same healthy problems, social problems and economical too,

Public Servis

Close Documentation . . .

Close Internet Servis

Close Library

Close Te Ndryshme

Close Sende per Falje

Close Mjekesi

Interviste Press
Partner

http://www.adpa.info/img/pub/topograf_buton.png
Hits : 213
Hits : 400
Hits : 400

Ad your publicity:
it's free

Newsletter
To receive news about this website, consider subscribing to our Newsletter.
Subscribe
Unsubscribe
6 Subscribers

   visitors

   visitors online

Forum

Forum Topic Subjects Number Messages Number Last Message
active ADPA anti discrimination
Denancooni ēdo lloj diskriminimi ndaj pesonave me aftesi te kufizuar
0 0
active Problematika dhe Ide per permiresimin
Jepni medimin tuaj mbi veshtiresite dhe pemiresimin e problmeve qe hasni ēdo dite
1 7 by 40o5x8WaE  Look at?
17/05/2017 @ 07:45
active Fjala juaj mbi aktualitetin
Merni pjese ne jeten e vendit, duke diskutuar ēdo aktualitet naiconal e internacional
2 29 by xcoBkUTV  Look at?
17/05/2017 @ 11:00
active Shoqeria dhe Familja
Diskutim per mardhenjet shoqerore e fmiljare
0 0
active Keshilla Praktike
Sillini ketu pervojen personale ose te te njohurve tuaj,
1 18 by Jsi9DKQ1jg  Look at?
17/05/2017 @ 07:44
active Shkembim servisash
Propozoni sherbimin tuaj -> Trikotime me grep, rrobaqepsi, recepsion telefonik, perkthime, grafizem,
0 0
active Propozoni nje Rubrike te re
Propozoni ēdo lloj rubrike qe ju deshiron ta diskutoni me te tjeret
1 15 by 79QWo0gqp  Look at?
17/05/2017 @ 08:45

Forum charterFORUM USAGE


Icons meaning :
active topic active   closed topic closed   Sticky Sticky   New New message

User actions (you must be a member and have a browser suitable with WYSIWYG editing) :
Correct Correct message   Close Close topic   Make sticky Make sticky topic

Donation
    Ēdo donacion mund ta kryeni pranė : RAIFFEISEN BANK

    Nė numrat e llogarisė:
  • 0 1 0 1 0 0 1 9 4 6    ( Dhurim nė LEK ),
  • 8 0 1 0 0 0 1 9 4 6    ( Donatione en €URO ),
  • 8 0 2 0 0 0 1 9 4 6    ( Donatione in DOLLAR USD ).
    FALEMINDERIT.

Top