Introduction

Close Presantation

Close Social Activity

Close

Public Servis

Close Documentation . . .

Close Internet Servis

Close Library

Close Te Ndryshme

Close Sende per Falje

Close Mjekesi

Newsletter
To receive news about this website, consider subscribing to our Newsletter.
Subscribe
Unsubscribe
6 Subscribers

   visitors

   visitors online

GuestbookNote #333 by Download 06/12/2018 @ 22:35
LaLaGu Free Download Music | ILKOP Free Kpop Music | Matikiri Wap Download Music

Download Lagu Terbaru Download Lagu Terbaru Matikiri
download blackpink †DDU-DU DDU-DU†
download blackpink Dance The Night Away
download blackpink Forever Young
Download blackpink really
download kpop music
download uk music chart
download music full albums

Note #3 by Manjola 16/06/2008 @ 20:02
Pershendetje!
Ju pergezoj per egzistencen e shoqates suaj qe ben te mundur lehtesimin e mjaft shqetesimeve te ketyre individeve.
Lexova me vemendje faqen tuaj ndaj me lejoni

se pari tju pergezoj per domethenien e logos suaj qe me te vertete eshte domethenese per te gjithe ata persona qe vertet arijne te kuptojne vertet me zemer
se dyti synimet tuaja me duken mjaft domethenese per kete kategori personash dhe uroj me zemer te arihen
se treti nga kendveshtrimi im si psikologe me pelqen dhe do me dukej shume e plote faqja juaj nese do te plotesonit rubrikat rreth mbeshtetjes sociale psikologjike e profesionale qe me te vertete kane 50%te vendit ne shoqate te tille                        & nbsp;                    
 ju falenderoj dhe ju uroj pune te mbarre ne ndihme te ketyre personave.

                      Gjithe te mirat
                     Manjola Kumria
                        &nbs p; psikologe

Note #2 by DMajko 28/05/2008 @ 09:08

Ne pergjithesi faqia juaj e internetit eshte e kompozuar mire, per kete ju pergezoj por dua tju bej dhe nja dy sugjerime:

1. Ne rubrika keni disa gabime ortografike qe eshte mire ti korigjoni, psh fjala Rekomandim eshte shkruar Rekomanim, nje tjeter Favoris me duket se nuk eshte as ne shqip dhe as ne anglisht e sakt, etj

2. Versioni ne anglisht nuk punon fare, mire eshte qe te funksionoj mbasi ka shume te huaj qe mund te lexojne dhe te kontribojne ne aktivitetet tuaja.

Pershendetje kryetarit tuaj te mrekullueshem z. Llazar Dako si dhe te gjithe stafit tuaj qe punoni per te lumturuar sadopak jeten atyre njerzeve qe kan me te vertet nevoj per ushqim shpirteror, ekonomik, socialo-psikologjik, etj...

StartPrevious one [ 1 2 ] Next oneEnd
Donation
    «do donacion mund ta kryeni pranŽ : RAIFFEISEN BANK

    NŽ numrat e llogarisŽ:
  • 0 1 0 1 0 0 1 9 4 6    ( Dhurim nŽ LEK ),
  • 8 0 1 0 0 0 1 9 4 6    ( Donatione en ÄURO ),
  • 8 0 2 0 0 0 1 9 4 6    ( Donatione in DOLLAR USD ).
    FALEMINDERIT.
Special !

A D P A(SHPAK)

 It helps on social integration, offers administration help, professional education, health education.  We do exchange experience with all those have same healthy problems, social problems and economical too,

Interviste Press
Partner

Hits : 414
Hits : 414
Hits : 414

Ad your publicity:
it's free

Top