Home
Contact
Integrimi i femijeve te familjeve ne nevoje

Shaqata (SHPAK)  ne bashkepunim me organizaten "Mercy USA" organizon kurse te gjuhes Anglezes dhe te  Informatikes, falas per femijet e personave me aftesi te kufizuar, jetim dhe te rinj ne risk.

Kursi i gjuhes Angleze

Kursi i gjuhes Angleze zhivillohet dy here ne jave , te Marten dhe te Henjten  per nje periudhe kohe 3 mujore. Kursi eshte falas dhe ne perfundim perfituesit pajisen me certifikate. Per vitin 2023 kurset fillon ne datat 15/01/2023,15.04.2023 dhe 15.09.2023. Kush deshiron te marre pjese eshte i lutur te kontaktoje per te bere regjistrimin, vrapo  se jemi ne limitet e fundit.

 Programi Mbeshtete nga Org. "Mercy USA"

read more
DSC00390
Comp-Cours2

Kurs Kompjuteri

Kursi Informatikes zhivillohet dy here ne jave, te Hene dhe te Merkure per nje periudhe kohe 3 mujore. Kursi eshte falas dhe ne perfundim kursantet pajisen me certifikate. Per vitin 2023 kurset fillon ne datat 15/01/2023,15.04.2023 dhe 15.09.2023. Kush deshiron te marre pjese eshte i lutur te kontaktoje per te bere regjistrimin, vrapo  se jemi ne limitet e fundit. Programi Mbeshtete nga Org. "Mercy USA"

read more

Tema Sociale

 Ne perfundim te cdo grupi te kursi, organizojme tema te ndryshme social ne inters te perfitueseve si:

1. Diskutim rreth te drejtave te femijeve.

2. Tema rreth kujdesit shendetesor 

3. Maredhenjet ne shoqeri.

4. Kujdesi ne perdorimin e rrjeteve sociale.

5. Dhe tema te ndyshme me interes per nxenesit

1foto_1