Home
about-bg1
Informacione per kujdesin shendetsor
Ne rubrikat e meposhtme do te njiheni me rregullat e kujdesit te shendetit tuaj .
Covid-19
Vaksinim

Nje nga problemet me prioritare  ne kete momente  si dhe i gjithe shoqerise eshte te respektojme regullat anti Covid-19.  Shpresojme qe Komiteti Anti Conid-19 te planifikoje edhe grupe me te rezikuara te personave me aftesi te kufizuara qe mbartin semunde  te renda qe preken  shume shpejt nga Covidi dhe rezikojne jeten e tyre.

Trajtimi Mjekesor-Reabilitimi

Njerezit me aftesi te kufizuar perfitojne nga programet e trajtimit shendetesore. Asistenca mjekesore  perfshin  mjekimin e pergjithshem dhe sherbimin e mjekut te familjes, i cili duhet thenes se vitet e fundit ka bere nje progres shume te madh, fale politikave shendetesore qe ndiqen ne vendin tone. Te gjitha sherbimet mbulohen nga shtetit sic eshte rasti i cekapit.

Keni nevojë për informacion, atëherë mos hezitoni na kontaktoni!

Ne se do te keni nevoje per informacione Sociale shendetesore ju lutem  mos hezitoni  te na kerkoni ndihme . Gjithcka eshte ne mbeshtetjen tuaj . Kjo do te na ndihmoje ne te jemi prane jush ne zgjidhjen ne kohe te problemeve tuaja.  Per kontake me ne shtyp butonin e meposhtem " KONTAKTO"


Kontakto
service_img01
service3
Sherbim Dentar

50% ULJE

ne sherbimet dentare

AKORD me KLINIKAT

 "VIP"

Kontakto